Pennequin in Kain (B). Meer informatie, eurolines nieuws, welkom op onze nieuwe website, meer informatie. Verhuis van Hirson Recyclage naar de gloednieuwe vestiging op de industriezone van Hirson (F). Hierdoor verdubbelt de zuiveringscapaciteit. De nieuwe site is ideaal gelegen voor de inzameling van schroot in de Frans-Belgische grensstreek. 1992, overname van de groep Cibié in Noord-Frankrijk, die bestaat uit: Cibié Recyclage SA in Marquette: 1 shredder 1 250 PK, 1 schaar 800 ton, 1 pers 500 ton.

Femmes dâge moyen en ligne des sites de rencontre à montfermeil

Dender - Rupel-Boom, seraing - Deinze, kSK Heist - Eendracht Aalst. Naamswijziging van de overgenomen sites: Galloo Littoral voor de bedrijven van de groep in Noord-Frankrijk, Galloo Ile-de-France voor de filialen in het Parijse bekken. De zonnepanelen in Kain (B) en Tertre (B voorheen de werven Sowarec Pennequin en Hainaut Recyclage, worden in gebruik genomen. Tijdens de herstellingswerken aan de betonvloer op de werf in Brugge (B) worden nieuwe rioleringsbuizen geplaatst. 1982, aankoop van een nieuw terrein van 6 ha, eveneens gelegen langs de Leie en aansluitend op het terrein van Galloo pvba. April 2007 Een nieuwe overdekte opslagplaats wordt in gebruik genomen bij Galloo Menen (B). Er wordt een pvba opgericht en het bedrijf krijgt een nieuwe punch: 30 mensen worden tewerkgesteld. December 2010 Overname van André Joseph in Koekelare (B een werf uitgerust met verschillende scharen. Op én kleine werf en met 1 vrachtwagen en 1 schrootschaar recupereren ze ferro- en non-ferrometalen en oud textiel. Voortaan zullen alle sites ook bekend staan onder de naam Galloo en de huisstijl krijgt een nieuw kleedje aangemeten.

eerste pers. Knokke - Virton, rWD Molenbeek - Rupel-Boom, eendracht Aalst - Geel Speeldag 6 : weekend 6 en 7 oktober Tessenderlo - RFC de Liège Geel - Knokke Chatelet-Farciennes - Dessel Sport Dender - Seraing KSK Heist - Oosterzonen Virton - Deinze RWD Molenbeek - KSV. Een gloednieuwe inzamelwerf opent de deuren in Santes (F). Maart 2013 Overname van de firma Gilbert Deschryver uit Zeebrugge (B). April 2013 Bij Galloo Aniche (F het voormalige Carmi, zijn de nieuwe kantoorgebouwen afgewerkt. Ontdek de nieuwe manier van reizen, isilines in Frankrijk, Eurolines in Europa. In Ghislenghien (B) is de vernieuwing van de werf Sowarec een feit: nieuwe kantoorgebouwen en loodsen worden in gebruik genomen. Oprichting van AD REM (Advanced Design of Recycling Machinery een joint venture met Valvan (50/50).


Site de rencontre sex canadian


1965, huwelijk van Joëlla Galloo met Antoine Vandeputte. Op Galloo-France Halluin (F) start de bouw van een nieuwe 1 250 ton schaar met een mes van 1m50. Dit bedrijf, gespecialiseerd in de verwerking van shredderafval, is gelegen in Châtelet (B) aan de Samber. Op de werf staat een 900 ton schaar. Op Ropswalle in Menen (B) is een nieuwe personeelsparking ingericht. Een verregaande administratieve vereenvoudiging van de groepsstructuur brengt het aantal vennootschappen in de groep terug van 64 naar. Augustus 2005 Twee nieuwe vestigingen voor Recylec: Recylec Vlaanderen in Menen (B) en Recylec Wallonië in Ghlin (B). April 2011 De werf van Galloo France in Dreux verhuist naar een nieuw aangekocht terrein in Vernouillet (F). De Brugse scheepssloperij stopt met scheepsafbraak en breidt de handel van schepen uit. Februari 2009 Overname activa van het failliete Alumet Motormet in Gistel (B) door Genco NV, een filiaal van Almetal Beheer. Uitbreiding van het machinepark van Galloo-France in Halluin (B installatie van een nieuwe machine voor de verwerking van shredderresidu. Deze kraan moet de overslagcapaciteit van de exportterminal in de Gentse haven aanzienlijk uitbreiden. Augustus 2008 Overname van VRT (Valenciennoise Récupération de Travaux) in Valenciennes (F). Dit geeft werkgelegenheid aan meer dan 100 mensen uit de sociale economie. En op Galloo-France start de bouw van een nieuwe loods. Deinze (B) blijft een lokale inzamelwerf voor ferro- en non-ferrometalen. Augustus 2009 Aanvang van werken voor Valorauto in Halluin (F). Overname van Deferem in Mons (B). Let's stay in touch! 1991, galloometal bouwt een ltrb, een verwerkingslijn voor shredderresidu. Meer informatie, eurolines nieuws, eurolines vervoert je met de bus naar Disneyland Parijs. November 2009 Bij Van Heyghen Recycling in Gent (B) wordt een eerste e-crane geïnstalleerd. Oktober 2005 Installatie van een nieuwe evenwichtskraan bij Denolf Recycling (B). Meer informatie over ons. In rencontre amicale nantes charleville mézières dit kader werden wereldwijd licenties verworven op de patenten van ESR en Paul Olivier. Bouw van een tweede ltrb, een verwerkingslijn voor shredderresidu, op Galloo-France. Ingebruikname van de eerste zonnepanelen, op het nieuwe kantoorgebouw in Menen (B).

Ma Chatte en Gros Plan : Elle vous donne Envie?


Confidentielles com zottegem

Opening van de nieuwe kantoren op de hoofdzetel van Group Galloo Recycling in Menen (B). Ook de overname van Artois Recyclage in Fiefs (F) wordt afgerond. Einde van de werken in Dieppe (F bij het vroegere Galloo SRM: de inrit, de weegbrug en de gebouwen werden onder handen genomen. December 2011 Overname van de firma Schrootverwerking Zeeuws Vlaanderen en haar dochteronderneming ATB (Amoveringstechniek Benelux). 1989, de bestaande werf wordt met 7 ha uitgebreid op Frans grondgebied en Galloo-France SA wordt opgericht. Bouw van een nieuwe 770 ton pers.

Netlogon worb

1997, oprichting van Val-RB. Overname van Rosselle Recyclage in Oost-Cappel (F). Het nieuwe non-ferromagazijn in Halluin (F) gaat officieel open. In de loods van 5000m met geluidsabsorberende wanden, is plaats voor de stockage van non-ferrometalen. De werf, gelegen in Châtillon (F is uitgerust met een Akros 800 ton schaar. April 2012 Heraanleg van de inrit op de site in Hulst (NL). Samen met Rik Debaere, CEO van de groep, worden zijn benoemd tot gedelegeerd bestuurder. Samen met het voormalige Denolf Recycling werkt het bedrijf verder onder de naam Galloo Brugge.

valenciennes plan luik